Skip to content

Konferansepakke

 

Helpensjon konferanse fra kun kr. 1390,- pr. person. Bestill i dag.

Strålende anmeldelse av vår restaurant

Superlativene haglet over bordet, for mat med høy gourmetfaktor, praktfull utsikt og en servitør med glimt i øyet imponerte oss.

Read more

Velkommen til Holmsbu Bad

Hotellet er åpent for alle hver dag i perioden mai til september og resten av året for kurs og konferansegjester, selskaper og andre arrangementer.

Read more

Vinteraktiviteter

Traktorløp på Tronstad Gård er bare en av aktivitetene vi kan tilby . Se hva våre samarbeidspartnere kan tilby. Ta kontakt for et konferansetilbud.

Kunst på hotellet – Bildekunstner Kari Elisabeth Haug

Kunsten er en viktig del av Holmsbu, og vi er glad for ha vår egen huskunstner med salgsutstilling av hennes bilder. Kari Elisabeth Haug ble oppdaget av Saatchi Gallery, London, i 2008 og har etter dette deltatt på utstillinger i store deler av verden. Hun er representert i kusntbøker i Europa, USA og Asia. I mai 2013 har hun separatutstilling i Roma, i forbindelse med markeringen av Munchs 150-årsjubileum. Utstillingen vises på Holmsbu Bad fra 28.juni. Kunstneren er ofte på besøk, og besøkende kan ta kontakt med henne for et møte på hotellet.

Se også: www.kariart.net

Kari Elisabeth har eget atelier på Bjerkøya i Sande, (ca 20 minutter sjøveien fra Holmsbu) hvor det også kan avtales besøk.

Maleriene finner du i våre oppholdsrom, ta kontakt med betjeningen. 

Billedskjønne Holmsbu

Klikk på  «se flere bilder» for å se bildeserien som vår fotograf Torstein Ihle har tatt gjennom årstidene