Om Kari Elisabeth Haug.

Kari Elisabeth Haug har siden 2006 stilt ut sine malerier på Holmsbu Bad.

Hun er født i 1956 og er bosatt med familie på Bjerkøya i Sande. Hun er utdannet adjunkt og arbeider som lærer, opptatt av litteratur, musikk, natur og friluftsliv.

Interesse for litteratur og musikk har sin bakgrunn både i utdanning og hobby hvor emnene religion, astrologi og det eksistensielle får en stadig større, sentral plass for oppmerksomheten. I voksen alder har det blitt mer og mer viktig for henne å gi alle disse opplevelsene en kunstnerisk uttrykksform.

Utrykket er intuitivt, som oftest abstrakt. Formene er åpne, noe som symboliserer livet og mennesket som stadig er i utvikling og forandring. Sammen med kraftfulle farger ønsker hun å formidle den kraft og energi ethvert menneske er i besittelse av.

Kunstneren har eget atelier og galleri på Bjerkøya, Galleri Kari, ca 20 minutter sjøveien fra Holmsbu.

Hun har hatt separatutstillinger og deltatt på kollektivutstillinger og merker en stadig økende interesse internasjonalt.

Bildene hennes er presentert på Saatchi Gallery`s nettgalleri, London.

Hun er invitert til å delta på samtidskunstutstillingen, Biennale Internazionale dell`arte contemporanea, i Firenze 5.-13.desemer og på ”BachModernProsjekt” for emerging talents i Salzburg i november, begge 09.

 Hun er valgt ut til representasjon, med bildet The templeknight, i kunstårboken  International Contemprorary Masters 2010.

Hun deltar på Oslo Art Fair, Lillestrøm 6.-8. November på stand nummer D08-10.

 Kari Elisabeth skriver også dikt, hun har laget en diktsamling med bildene som illustrasjoner.

Maleriene finnes rundt omkring på hele hotellet, vi håper du tar deg tid til en kunstopplevelse i løpet av ditt opphold hos oss. Maleriene er til salgs.

Se også hjemmesiden: www.kariart.netVi har åpent hver dag

fra kl 12.00.

VELKOMMEN TIL OSS!

NYHET: Steinovnsbakt italiensk pizza!

Bestill din konferanse,

selskap, konfirmasjon eller

bryllup i dag.


Holmsbu er et trivelig

sted både vinter og

sommer!

Vi har 36 hotellrom med plass til 84 gjester. Rommene har meget god standard. Våre 5 konferanserom er luftige og lyse, og har utsikt over sjøen. På vårt nye kjøkken har vi nå muligheter for å arrangere matkurs med en vedfyrt bakerovn som gjør opplevelsen av å lage mat meget spennende.

I underetasjen har vi en trivelig bar med utsikt over havna i Holmsbu og Drammensfjorden!